Такмичења у школској 2017/2018.

 Ове школске године 14 ученика/ца је учествовало на републичким и међународним такмичењима.

Ученици су се такмичили из следећих предмета/дисциплина: српски  језик и језичка култура, књижевна олимпијада, латински језик, руски језик, биологија, математика и  „Кенгур без граница“. 

Ученици првог разреда Ивана Нешић и Илија Ватазевић су учествовали на Државном такмичењу у знању грчког и латинског језика за ученике средњих школа. 

Катарина Павловић, Катарина Лелићанин и Теодора Ивановићсу учествовале на републичком такмичењу из српског  језика и језичке културе, а Теодора Ивановић је освојила III место . 

Ученици другог разреда Урош Милошевић и Милица Ђурић су учествовали на републичком такмичењу из српског језика и језичка културе, а Слађана Адамовић на међународном такмичењу из руског језика НИС олимпијада. 

Урош Милошевић и Милица Ђурић су учествовали и на републичком такмичењу Књижевна олимпијада, а Урош Милошевић је освојио III место . Урош је учествовао и на републичком такмичењу из биологије. 

Ученице трећег разреда Жељана Пршо и Александра Аврамовић су учествовали на републичком такмичењу из из српског језика и језичка културе, а ученик Ненад Ракић на републичком такмичењу Књижевна олимпијада. 

Ученици четвртог разреда:  Марија Живановић је учествовала на републичким такмичењима  Књижевна олимпијада и српски језик и језичка култура; Милица Петровић на републичком такмичењу из биологије, а Петар Тешић на републичком такмичењу из математике и међународном такмичењу „Кенгур без граница“ на којем је освојио III место.